Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Feriți-vă de eunucii roșii!

„La Bihor, PSD e câștigătorul primului tur, atât la municipiu, cât și în județ!”, a exclamat liderul filialei, Ioan Mang.

În condițiile în care scorul a fost de 37 (Iohannis) la 32 (Ponta) pe județ și 41,7 la 27 pe Oradea, toată lumea din jur s-a întrebat: ”Omul ăsta e prost sau nebun?!” Că, de era beat, s-ar fi văzut și pe poză...

Nu, oameni buni, prost nu e! Nu ajungea președinte PSD Bihor dacă era. La un partid care prosperă din prostitul oamenilor, nu oricine ajunge șef. E nevoie de viclenie și golănie în cantități industriale. Iar astea cer un pic de inteligență.

Problema președintelui PSD e alta: trăiește în altă lume. O lume în care viața se întâmplă așa cum crede el. Și nici nu e de mirare. Stă cocoțat pe funcția de vicepreșinte al Consiliului Județean Bihor și nu face nimic decât să viseze la cai verzi pe pereți. Pardon, roșii! Cu imprimeuri de trandafiri împletiți. El nu e baron local, ca și colegii lui Mazăre și Oprișan. Nici samsar parlamentar, ca și amicii lui Hrebenciuc și Micky Șpagă. Mang e PAȘĂ! Cu haremul zumzăind de cadâne zâmbitoare și curtea infestată de slugi lingușitoare. Cum să nu o iei razna, atunci? Cum să nu pierzi contactul cu realitatea?

Dar, trebuie să recunoaștem, omul nostru e un visător îndrăzneț... În capul lui nu numai că PSD a câștigat alegerile în Bihor, dar sunt o mulțime de alte realizări în județul ăsta. Pe care El, în Măreția Lui, ni le-a tot arătat de-a lungul timpului, dar noi, mojicii, nu am vrut să le vedem.

Uite, de exemplu, drumul Oradea-Deva... E deja făcut! PSD l-a și terminat. Ce mii de gropi, ce ore în șir de stat la semafoare, ce șantier abandonat? Sunteți plini de răutate! Drumul e gata! Din 2012, de când și-a așezat Ponta poponețul pe scaunul din Palatul Victoria! Mang știe mai bine! (Prefectul aplaudă)

Banii de la Guvern pentru asigurarea încălzirii în Oradea?... PSD i-a dat! Doar are viceprimar la Oradea! Nu vă mai luați după Bolojan! E rău și nici nu știe! Ponta a dat cei mai mulți bani la Oradea, că și noaptea visează un așa oraș fain. Și în fiecare zi varsă câte o lacrimă pe umărul Dacianei, că încă nu e tot vopsit în roșu. Cu imprimeuri de trandafiri împletiți. Mang știe mai bine! (Mureșan aplaudă)

Centurile ocolitoare pentru orașele din județ sufocate de trafic?... Făcute deja! Ce tot comentează Popa? Cea de la Aleșd e gata, nu mai vezi picior de mașină în oraș! De la Beiuș până la Vașcău nu mai circulă nimeni pe DN 76, deși e deja perfect reabilitat! Salontanii se plâng că e prea multă liniște amu` prin centru! La Marghita, e drept, încă se lucreză un pic, dar asta pentru că au mai descoperit o sondă de gaz de țiței (cei de la PSD, bineînțeles!)! Nu vă mai luați după cârcotașii ăia din Opoziție! Nu mai refuzați să vedeți că PSD prestează pe toate centurile din Bihor. Mang știe mai bine! (Aplauze de cadâne)

Investitori în Bihor?... Esteeee! Bihorul e pe primul loc, nu numai la drumuri, centuri și autostrăzi! Nu numai la proiecte europene! Nu numai la turism și producția agricolă! Victor Ponta tocmai a anunțat că a fost contactat de încă un investitor. Care vrea să facă, și el, o fabrică de răbdări prăjite. Pe lângă cea ce duduie deja la Căcăceni. Omul ăla a auzit că bihorenii sunt foarte harnici și a fugit la premierul-minune. Iar PSD a și identificat un teren favorabil: la Păcălești. Mang știe mai bine! (Aplauze de primari)

Autostrada ”Transilvania”?... Cu asta ce mai e? A făcut-o Șova de mult! Nu de aia a zis că vă pune taxe și mai mari pe benzină și motorină, ca să facă autostradă la Bihor? Credeați că i-a luat pentru pomeni electorale? Credeați că PSD minte? Cum v-a luat banii, a și făcut-o! Adevărați magicieni tinerii ăștia socialiști. Și-a luat și el zeciuiala, un picuț, dar e făcută, bre! Nu mai vorbiți, dacă nu știți! E acolo, doar că voi stați acasă cu ochii închiși și refuzați contactul cu realitatea roșie! PSD spune adevărul întotdeauna: autostrada e deja făcută și e plină de străini care se înghesuie să investească în România Socialistă! Mang știe mai bine! (Aplauze de slugi)

Dacă nu ați observat încă, aflați că trăiți într-o țară unită de autostrăzi, centuri și zeci de drumuri cu asfaltul fierbinte. O țară unită în care bugetarii nu iau șpagă de la cetățeni ca să își completeze salariile de doi bani. O țară unită în care banii din impozite și taxe sunt lăsați la primari, ca să nu mai trebuiască să meargă bieți de ei cu portbagajul plin pe la miniștri. O țară unită în care parlamentarii fac doar legi, nu și trafic de influență pentru tot felul de constructori. O țară ca afară, dom`le! Totul e brici, PSD a făcut din rahat bici!

Asta e România lui Mang, omul care era să fie ministru, dar nu s-a putut ține pe scaun mai mult de patru zile... Tipul de politician care se laudă cu ce nu poate... Un eunuc politic care e în stare doar să dea din limbă, dar şi acolo oboseşte repede.

„Românii vor un altfel de președinte. Avem nevoie de liniște, de unitate pentru un singur țel: România! România tuturor!”, a spus șeful filialei bihorene a PSD.

Eunucul știe mai bine! Avem nevoie de liniște! Partidele fac prea mult zgomot, democrația aduce gălăgie! Avem nevoie de unitate în jurul unui singur conducător! Avem nevoie de consens, cum bine zicea Ion Iliescu! PSD vrea unitate, vrea o Românie a tuturor, o Românie în care să fie totul la comun, ce e al meu să fie și al tuturor, ce e al tău să fie și al lui Hrebenciuc.

Eunucul știe mai bine! Ce frumos era pe vremea lui Ceaușescu, când toți ne uneam în jurul lui și al caloriferului rece! Și cum credeam orbește când ne promitea raiul pe Pământ dacă vom ajunge în Comunism! Ce bine și cald era când nu era nevoie să gândim, ci doar să muncim! „Uniți în cuget și simțiri!

Eunucul știe mai bine! Victorel i-a dat flori lui Ceaușescu pe când era pionier, iar când Dictatorul l-a pupat i-a insuflat măreția și înțelepciunea lui. Comunismul nu a murit la Revoluție, Comunismul trăiește în Ponta! El e omul de tip nou, cum bine zcea nea Nicu. El va duce România pe cele mai înalte culmi ale Socialismului! Și, uite, s-a apucat deja de treabă: a început să distribuie ”cartele” cu alimente...

Luați aminte la vorbele dulci ale eunucului: dacă îl votați pe Ponta, PSD va înlocui trotuarele cu benzi rulante, în fiecare cartier și în fiecare sat din țărișoara asta, pe care ei o iubesc atât de mult încât ar duce-o toată acasă, la neveste.

Iacată... omu`! Votați Victor Ponta! Votați România Socialistă! Votați eunucii roșii!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.