Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europol lansează o campanie în 18 țări, Romania se alatura

Observator
fetita copil abuzat
Se întâmplă acum, la fiecare două minute. Acesta este timpul mediu în care o infracțiune sexuală este raportată poliției din Uniunea Europeană, fie că este vorba de viol, violență sexuală sau agresiune. Oricine poate fi victima agresiunii sexuale, deși femeile și copiii suferă cel mai mult din cauza acestor fapte criminale violente.
Pentru a atrage atenția asupra autorilor unor astfel de agresiuni sexuale violente, Europol lansează o campanie în 18 țări din toată Europa pentru a vă cere ajutorul pentru găsirea unora dintre cei mai periculoși infractori sexuali din Europa.
Autoritățile de aplicare a legii din Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Danemarca, Franța, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Țările de Jos, Polonia, România, Spania, Suedia și Regatul Unit s-au alăturat acestui apel online.
Optsprezece fugari bănuiți sau condamnați pentru infracțiuni sexuale au fost vizați și prioritizați să apară pe site-ul european al celor mai căutați fugari, eumostwanted.eu. Timp de patru săptămâni, autoritățile de aplicare a legii își vor circula imaginile online și pe site-urile de rețele sociale.
Sursa: europol.europa.eu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.