Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV! MITĂ de 1.500 de lei în buzunarul șefului de la PSD Arad - Pentru ce s-ar fi dat banii și care era harta influenței

wall-street.ro
DNA - Directia Nationala Anticoruptie

Procurorii DNA timișoreni au reținut în noaptea zilei de luni spre marți opt persoane pentru pretinse fapte de corupție, în formă directă sau a complicității, legat de ancheta în care sunt vizați mai mulți membri ai PSD.

Potrivit actelor din dosar, obținute în exclusivitate de STIRIPESURSE, a fost reținut și Mircea Lucaciu, una dintre faptele pentru care este cercetat fiind aceea de trafic de influență pe lângă președintele organizației PSD Arad, Dorel Căprar.

Acesta avea mai multe pretenții de la șeful filialei Arad a PSD, Dorel Căprar, se arată în documentația obținută de STIRIPESURSE.

„În calitatea sa de șef al departamentului Venituri din cadrul DRPD Timișoara, a promis că va da curs influențelor exercitate de persoanele cu funcții de conducere din cadrul Organizației Județene a PSD ARAD, în scopul ocupării celor cinci posturi de controlor de trafic din subordinea sa , prin fraudarea concursului ce urma să aibă loc...”, se arată în dosarul anchetatorilor.

Potrivit aceleiași surse de informare, șeful DRPD ar mai fi acceptat o promisiune de patru mii de euro pentru angajarea fiului lui Iaromir Zamiska pe postul de controlor de trafic, post ce se afla în subordinea sa.

Anchetatorii mai arată că Lucaci ar fi făcut demersuri pentru obținerea sprijinului politic pentru ocuparea funcției de șef al Departamentului Venituri și a acceptat această funcție, știind că a fost obținută prin exercitarea influenței și autorității unor persoane cu funcții de conducere din partid.

Totodată  anchetatorii mai arată că Lucaciu i-ar fi dat 1.500 de lei lui Dorel  Căprar pentru a beneficia de influența șefului filialei PSD Arad.

Referatul procurorilor DNA a ajuns la instanța supremă care urmează să stabilească când va dezabate situația celor opt persoane reținute de anchetatorii timișoreni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.