Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Extragerile Loto de duminică - Premii URIAȘE puse la bătaie de Loteria Română

loto

Un report de peste 8,6 milioane de lei (peste 1,78 milioane de euro) se înregistrează la categoria I a jocului Joker, pentru tragerile loto care au loc duminică, informează Loteria Română.

Potrivit sursei citate, la Loto 6/49, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 6 milioane de lei (peste 1,24 milioane de euro), iar la Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 2 milioane de lei (peste 425.000 de euro).

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

Numărul Joker este 5 iar numerele la 5 din 45 sunt 32, 42, 39, 20, 4.

La Noroc Plus, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 10.700 de lei.

Numerele la Noroc Plus sunt 6, 5, 8, 4, 7, 5.

Citește și: Secretul 'BUNĂSTĂRII' agenților pe sub nasul cărora a trecut cocaina pierdută în Marea Neagră - Unul făcea până la 80.000 de lei din jocuri de noroc

La Loto 5/40, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 118.000 de lei (peste 24.400 de euro).

Numerele extrase sunt 2, 25, 13, 28, 8, 30.

La categoria Super noroc numerele extrase sunt 7, 9, 2, 0, 8, 4.

La Noroc numerele extrase sunt 0, 9, 0, 0, 8, 0, 8.

 

În acordul de recunoaștere a vinovăției, procurorii DNA notează că în perioada 2011 – 2012, omul de afaceri Berdilă a asigurat înregistrarea în contabilitatea unei firme pe care o administra a unui număr de 65 de facturi fiscale (în valoare totală de 46.008.647 lei), emise de patru societăți pentru operaţiuni comerciale fictive.

În realitate, spun procurorii, plățile făcute de Berdilă către societățile respective reprezentau remiterea sumelor pretinse de către un fost primar de municipiu și fost vicepreședinte al unui partid politic pentru facilitarea derulării în bune condiții a contractelor încheiate de societatea pe care o administra omul de afaceri cu diverse autorități contractante.

Prin această modalitate, societatea administrată de Horaţiu Berdilă s-a sustras de la plata taxelor către bugetul de stat în valoare totală de 18.403.458 de lei, din care impozit pe profit în sumă de 7.361.383 de lei şi TVA dedus nelegal în sumă de 11.042.075 de lei.

Pe urma banilor

Citește și: DIICOT este pe urma 'SPONSORILOR' fostului ofițer SRI fugar, Daniel Dragomir - Aceștia pot face parte din sfera POLITICĂ, de afaceri sau alte medii 'la putere'

Pentru recuperarea banilor, societatea administrată de Berdilă a consemnat într-un cont bancar suma de 18.403.458 de lei, asupra asupra căreia s-a aplicat sechestrul asigurator.

În prezenţa avocatului său Berdilă a declarat expres că recunoaște comiterea faptei reţinută în sarcina sa, acceptă încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi este de acord cu felul şi cuantumul pedepsei aplicate, precum şi cu forma de executare a acesteia, respectiv 2 ani și 8 luni de închisoare, cu suspendarea condiționată a executării pedepsei, pe durata unui termen de încercare de 4 ani și 8 luni.

Dosarul de urmărire penală împreună cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei se află acum pe masa judecătorilor de la Tribunalul București.

„Confesiunile” unui fost primar

Citește și: Ancheta colosală a drogurilor pierdute în mare a COSTAT statul român 3,5 milioane de lei - Bunurile găsite de anchetatori pentru valorificare

În decembrie 2016 Gheorge Ştefan se confesa procurorilor anticorupţie cu privire la fapte ale sale dar care aveau legătură cu pretinsele fapte pentru care Vasile Blaga a fost deferit justiţiei pentru trafic de influenţă.

În perioada 2009 – 2012, Gheorghe Ştefan, în calitate de vicepreședinte al partidului aflat la guvernare, în scopul obținerii de sume de bani atât pentru sine, cât și pentru partid, și-a folosit în mod direct influența deținută în mediul politic și a determinat persoanele cu putere de decizie de la nivelul ministerelor de resort să numească la conducerea unei companii naționale din domeniul energiei o anumită persoană.

Citește și: Secretul 'BUNĂSTĂRII' agenților pe sub nasul cărora a trecut cocaina pierdută în Marea Neagră - Unul făcea până la 80.000 de lei din jocuri de noroc

În aceeași perioadă, edilul i-a condiționat persoanei numite prin influența sa, că va fi menținută în funcția de conducere la compania națională din energie dacă vor fi atribuite societății reprezentate de un om de afaceri din anturajul său o serie de contracte de achiziții servicii și produse IT.

Concret, prin încheierea de contracte de către respectiva companie națională – prin licitații trucate – cu firma omului de afaceri, acesta din urmă a transferat din contractele respective o anumită sumă de bani la partid, reprezentând un procentaj prestabilit din valoarea contractelor.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

La 6 din 49 numerele extrase sunt 47, 30, 5, 28, 48, 12.

Noile trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc au avut loc duminică, după ce la tragerile loto de joi Loteria Română a acordat 14.689 de câștiguri în valoare totală de 632.402,54 lei.

La tragerea Super Noroc de joi s-a câştigat premiul de categoria I în valoare de 78.302,07 lei.

Citește și: DIICOT este pe urma 'SPONSORILOR' fostului ofițer SRI fugar, Daniel Dragomir - Aceștia pot face parte din sfera POLITICĂ, de afaceri sau alte medii 'la putere'

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 05-020 din Oradea şi a fost completat cu patru variante simple la Loto 5/40 şi o variantă la Super Noroc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.