Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook vrea să dea lovitura: O nouă aplicaţie care să ia faţa Snapchat

facebook

Facebook lucrează la o nouă aplicaţie de chat pentru adolescenţi şi nu numai, care să fie inclusiv pe placul părinţilor care le-au interzis copiilor reţelele de socializare.

Un cod a fost a fost descoperit în interiorul platformei Facebook pentru o aplicaţie nelansată, numită "Talk", care le-ar permite părinţilor să monitorizeze cu cine intră copiii lor în contact, potrivit Daily Mail, care citează The Information.

Chiar dacă ideea controlului parental ar putea să îndepărteze unii adolescenţi de această nouă aplicaţie, Facebook încercă să atragă utilizatorii tineri ai căror părinţi nu au fost de acord cu utilizarea social media şi care nu folosesc încă Snapchat.

Vezi şi: Masoneria, lovită la finanțare. Magistrații masoni pot ajunge pe mâna DNA

Vezi și: Sociolog lansează un scenariu BOMBĂ: jocul lui Iohannis prin intermediul USR

Potrivit informaţiile descoperite de Cory Weinberg de la The Information, aplicaţia ar fi concepută pentru copii mai mari de 13 ani, iar pentru utilizarea sa nu ar fi nevoie de un cont Facebook.

Chiar dacă "Talk" ar urma să fie separat de aplicaţia de mesaje a Facebook, codul descoperit sugerează că cele două vor fi conectate, aceasta putând fi modalitatea în care părinţii ar urma să monitorizeze activitatea copiilor.

Chiar dacă unora li s-ar putea părea straniu să existe părinţi care le intezic propriilor copii să folosească reţelele de socializare, noua mişcare a Facebook ar putea veni în completarea politicii relaxate în domeniul conţinutului care poate fi postat pe platformă, cum ar fi pornograţia, site-urile pentru jocuri de noroc şi site-urile care vând droguri, mai notează sursa citată.

Nu se cunoaşte deocamdată o posibilă dată a lansării noii aplicaţii "Talk".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.