Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB, Viitorul și Craiova au aflat ce adversare ar putea avea în turul 2 al Ligii Europa

prosport.ro
liga europa

Miercuri, FCSB, Craiova şi Viitorul și-au aflat posibilele adversare din turul secund al Ligii Europa. Până acolo, primele două trebuie să treacă de Milsami Orhei, respectiv FK Sabail. Viitorul intră direct în turul secund, pentru că a câştigat Cupa României, informează MEDIAFAX.

Citește și: Valerie Cioloș a dat LOVITURA cu firma ei de mindfulness - Profitul înregistrat se ridică la SUME INCREDIBILE

FCSB a avut parte de o tragere norocoasă și poate avea parte de un meci ușor în turul 2. Vicecampioana va întâlni învingătoarea partidei Alaşkert FC (Armenia)/ FK Makedonija Skopje (Macedonia), dacă trece de echipa din Moldova. Viitorul lui Gică Hagi nu a avut foarte mult noroc și va da piept cu un adversar foarte greu. Va fi nevoită să joace împotriva echipei pregătite de Ladislau Boloni, Antwerp (Belgia).

Citește și: Episod spumos cu Traian Băsescu la moțiunea de cenzură: Tăriceanu l-a 'salvat' pe fostul său adversar nr.1 dintr-o situație delicată

Dacă se califică în dauna azerilor de la Sabail, Craiova pornește cu prima șansă și în meciul din turul următor. Oltenii vor întrunta învingătoarea ”dublei” Honved Budapesta (Ungaria)/ Žalgiris Vilnius (Lituania).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.