Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fenomenul George Simion a băgat ANAF în trepidații: 50% din darul de nuntă ar putea fi luat de stat

captură facebook
George Simion

ANAF pregătește o operațiune care îi va face pe români să se ia cu mâinile de cap. 50% din darul de nuntă sau de botez ar putea fi preluat de stat, spun surse România TV. Totul după ce în presă au apărut informații că George Simion, liderul AUR, ar fi primit dar de nuntă circa 400.000 de euro.

Liderul AUR George Simion a explicat, la Antena 3, că darul de nuntă în valoare de 400.000 de euro care apare în declarația sa de avere pe anul trecut nu reprezintă banii care i-au rămas după petrecere, ci valoarea totală a tuturor bunurilor și serviciilor care s-au folosit la fericitul eveniment.

„Sub 15.000 de euro ne-au ramas sub diferite forme. Restul - branza, legume, carne, spectacol pirotehnic, tot ce am avut la nunta, am mancat am baut ne-am simtit bine. Acesti 400.000 de euro sunt branza de la Becali, formatiile, legumele de la Lunguletu, Merele de la Voinesti, etc si etc, apa, berea, vinul. Dar de nuntă în natură sau numerar”, a declarat Simion.

Nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu s-a desfășurat în august 2022 la Măciuca, în Vâlcea, la eveniment fiind prezenți mii de invitați.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.