Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fii Vlad Țepeș pe 5 iunie!

A venit vremea socotelilor. Pe 5 iunie, fii Vlad Țepeș și arată-le celor care ți-au distrus țara și Capitala că puterea e în mâinile tale! Pedepsește-i la vot! Votează Partidul lui Vlad Țepeș, Partidul România Unită. Marele domnitor justițiar se află pe buletinul de vot, gata să facă dreptate. Votează-l pe Țepeș ca să punem capăt jafului și dezastrului, corupției și nesimțirii din politica ultimilor 26 de ani!

Pe 5 iunie e timpul socotelilor! E timpul să-l aduci pe Vlad Țepeș la putere, pentru că numai în spiritul lui se mai poate salva România! Ca și pe vremea lui Țepeș, țara e împărțită în hălci de boierii hrăpăreți și de tot felul de tâlhari. Nu-i lăsa să mai pună din nou mâna pe România și pe București. Bucureștiul este Capitala lui Vlad Țepeș și trebuie să se întoarcă sub egida marelui voievod!

Partidul România Unită și-a asumat principiile de dreptate socială și de justiție inflexibilă întruchipate de Vlad Țepeș. Am depus la Parlament cea mai dură lege anti-corupție, prin care vinovații sunt pedepsiți cu închisoarea pe viață, cu confiscarea totală și extinsă a averilor și cu muncă de 8 ore pe zi în folosul comunității. Vo face ordine în București și voi impune legea pentru toată lumea. Voi scăpa bucureștenii de spălătorii de parbrize, de parcagii, de haosul din trafic și de falimentul care paște regiile publice. Le voi reda bucureștenilor clădirile ocupate abuziv, parcurile retrocedate ilegal și banii furați cu milioanele. Voi face audit pe ultimii 26 de ani și voi dezvălui tot furtul din Primăria București, îi voi trimite pe vinovați la DNA și vom recupera prejudiciile, pentru ca banii să fie folosiți pentru binele Capitalei românilor.

Pe 5 iunie, Vlad Țepeș te așteaptă pe buletinul de vot. Pentru ca să se facă dreptate!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.