Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'Alladin' a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Action News Now
Box office

Filmul de aventuri „Alladin” al lui Guy Ritchie a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend cu încasări de peste 1 milion de lei, scrie news.ro.

Musicalul fantasy, cu Mena Massoud şi Will Smith în distribuţie, a generat încasări de 1.092.881 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Remake-ul îl are în centru pe Alladin, orfan ales de vrăjitorul Jafar să intre în Peştera Minunilor. Will Smith joacă rolul Duhului.

Lungmetrajul de acţiune „John Wick 3: Război total/ John Wick: Chapter 3 - Parabellum”, regizat de Chad Stahelski, cu Keanu Reeves şi Halle Berry în distribuţie, a coborât un loc în topul românesc, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a fost vizionat de 26.839 de spectatori şi a generat încasări de 575.810 lei.

Comedia „Ticăloasele/ The Hustle”, cu Rebel Wilson şi Anne Hathaway în distribuţie, s-a menţinut pe poziţia a treia în clasament, cu încasări de 272.905 lei obţinute în al treilea weekend de la debut.

Filmul „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului/ Avengers: Endgame”, al patrulea şi ultimul al francizei, a coborât două locuri, până pe patru, după ce, în al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 202.844 de lei.

Citește și: Puccini, Verdi şi Beethoven cap de afiş în stagiunea 2019-2020 la Scala din Milano

Animaţia „Parcul de distracţii/ Wonder Park”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis şi John Oliver, s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre o poziţie. În al şaselea weekend, filmul a fost vizionat de 3.489 de spectatori şi a generat încasări de 70.064 de lei.

„Booksmart: Examen de (i)maturitate”, lungmetrajul de debut regizoral al actriţei Olivia Wilde, s-a clasat pe locul al şaselea în topul românesc. În primul weekend, filmul a generat încasări de 63.795 de lei.

Animaţia „Păpuşi în bucluc/ UglyDolls”, despre prietenia adevărată şi importanţa de a fi tu însuţi, a coborât un loc, până pe şapte, după al treilea weekend de la debutul pe marile ecrane româneşti. Filmul a fost vizionat de 3.490 de spectatori şi a generat încasări de 61.140 de lei.

Lungmetrajul SF „Focviu/ Brightburn”, cu Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones, David Denman şi Jackson A. Dunn în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe opt, după ce a fost vizionat de 2.782 de spectatori şi a generat încasări de 57.967 de lei.

Povestea de dragoste „La cinci paşi de tine/ Five Feet Apart”, care îi are în rolurile principale pe Cole Sprouse şi Haley Lu Richardson, s-a clasat pe locul al nouălea, în coborâre o poziţie, cu încasări de 34.725 de lei şi 1.810 spectatori în al patrulea weekend.

Locul al zecelea a fost ocupat de comedia „Un detectiv afemeiat/ Nicky Larson et le parfum de Cupidon”, regizată de Philippe Lacheau, care joacă şi rolul principal. Filmul a coborât trei locuri în top, după al doilea weekend de la lansare, când a generat încasări de 32.063 de lei şi a fost vizionat de 1.520 de spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.