Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul Hoț cinstit, cu Liam Neeson în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

liam neeson

Filmul de acţiune „Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de puţin peste 2 milioane de dolari., potrivit news.ro.

Lungmetrajul regizat de Mark Williams a generat, în al treilea weekend de la premieră, încasări de 2,3 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Citește și: Polițistul economic PICCJ care 'VISA' la 1,1 milioane de euro în timpul stării de urgență plasat în arest la domiciliu - În alte trei dăți CAB a respins decizia

În două luni de la redeschiderea parţială a cinematografelor, acesta este unul dintre filmele care au condus topul cu cele mai scăzute încasări.

În total, filmul a generat, la nivel nord-american, încasări de 7,4 milioane de dolari, iar la nivel internaţional, de 3,3 milioane de dolari.

Citește și: De aproape 20 de ori, în opt ani, a avut 'CONFERENȚIARUL' Baranga șansa de a pune punct infracțiunii de înșelăciune - Detaliile cazului

Comedia „The War with Grandpa”, cu Robert De Niro în rol principal, s-a menţinut de asemenea în clasament, pe locul al doilea.

Citește și: 'O avem pe doamna în portofoliu',îi spunea consilierul ALDE 'partenerului de afaceri' cu Unifarm-'Încă nu, analizează pechinezii stocul', se plângea afaceristul

În al treilea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 1,8 milioane de dolari, aducând totalul la 9,7 milioane de dolari, la nivel nord-american, şi la 13,8 milioane, la nivel global.

Locul al treilea în top a fost ocupat de thrillerul SF „Tenet” al lui Christopher Nolan. În al optulea weekend de la lansare, filmul a generat încasări de 1,3 milioane de dolari.

Citește și: DOSAR Consilierul ALDE Gal Avram a primit electrocasnice de peste 60.000 de lei pentru 'AJUTORUL' dat la contractele Covid - Bunurile aveau VICII ASCUNSE

Producţia cu buget de 200 de milioane de dolari a depăşit pragul de încasări de 340 de milioane de dolari, la nivel global. Din total, 52,5 milioane de dolari reprezintă încasările din cinematografele nord-americane.

Thrillerul horror „The Empty Man” al Disney, cu James Badge Dale în rol principal, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 1,2 milioane de dolari.

Citește și: DNA despre SPECULA generată de pandemie - 'A fost creat cadrul propice apariției 'indispensabilului traficant de influență''

„The Nightmare Before Christmas” (1993), scris de Tim Burton, relansat de Disney în urmă cu două weekenduri, s-a poziţionat pe cinci, cu încasări de 577.000 de dolari.

Top 10 este completat de „Hocus Pocus” şi „Monsters Inc.”, relansate recent, de dramele romantice „After We Collided” şi „2 Hearts” şi de filmul horror „The New Mutants”.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

În ultima săptămână, lansarea altor trei titluri importante - „Legally Blonde 3” (MGM), „Candyman” (Universal) şi „Ghostbusters: Afterlife” (Sony) - a fost amânată.

Citește și: DOSAR Raport 'ABSURD' al unui specialist italian în cazul Mario Iorgulescu - Se bazează pe afirmațiile părinților care spun că a căzut în cap când era mic

Între producţiile care au rămas în calendarul de lansări al acestui an se numără „Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins, premiera fiind stabilită pentru 25 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.