Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul The War with Grandpa se află pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

mediafax.ro
cinema

Comedia „Un tataie de coşmar/ The War With Grandpa”, cu Robert De Niro în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend şi a depăşit pragul de 1,11 milioane de lei încasări totale de la premiera pe marile ecrane din ţară, relatează News.ro.

În al 17-lea weekend de la debut, filmul regizat de Tim Hill a fost vizionat de 545 de spectatori şi a generat încasări de 10.608 lei, aducând totalul la 52.896 de spectatori şi peste 1,11 milioane de lei încasări, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Robert De Niro interpretează rolul unui bunic care este nevoit să împartă camera cu nepotul lui. Acesta din urmă, deranjat, decide să îi declare război în încercarea de a-şi recupera spaţiul. Din distribuţie fac parte Uma Thurman, Jane Seymour şi Christopher Walken.

Animaţia „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” şi-a menţinut de asemenea locul, al doilea, după ce, în al 15-lea weekend de la premieră, a fost vizionată de 479 de spectatori şi a generat încasări de 8.361 de lei. În cazul acestei producţii, totalul spectatorilor care au vizionat-o până în prezent este de 22.649, iar încasările generate au fost de 429.200 de lei.

Filmul de acţiune „Ava”, cu Jessica Chastain, Colin Farrell şi John Malkovich în distribuţie, a ocupat locul al treilea, în urcare două poziţii. În al 13-lea weekend de la premiera pe ecranele româneşti, lungmetrajul a fost vizionat de 292 de spectatori şi a înregistrat încasări de 6.018 lei. De la lansarea pe marile ecrane româneşti, filmul a fost vizionat de 7.419 spectatori şi a generat încasări de 148.012 lei.

Lungmetrajul de aventuri „Dolittle” s-a menţinut pe locul al patrulea. Filmul cu Robert Downey Jr. în rol principal a fost vizionat, în al 18-lea weekend de la premieră, de 332 de spectatori şi a generat încasări de 5.995 de lei.

Cea mai longevivă prezenţă din top 10 al box office-ului românesc a obţinut până în prezent 130.667 de spectatori şi încasări de 2,76 de milioane de lei.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Filmul de acţiune „Un hoţ cinstit/ Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal, s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre două poziţii, după al 16-lea weekend, când a fost vizionat de 225 de spectatori şi a generat încasări de 5.113 de lei.

Top 10 este completat de animaţia „Salvaţi de Crănţănei/ Animal Crackers”, filmul live-action „Mulan” produs de Disney, thrillerul „Tenet”, filmul SF „Noii mutanţi/ The New Mutants” şi de drama „Dama de cupă/ Dronningen”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.