Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firma de investiții Sycamore Partners, a renunțat la achiziția Victoria`s Secret, tranzacție în valoare de 525 de milioane de dolari

wikipedia.org
victoria secret

Firma de investiții Sycamore Partners, a renunțat la achiziția Victoria`s Secret, tranzacție în valoare de 525 de milioane de dolari, decizia fiind luată în urma închiderii magazinelor mărcii de lenjerie intimă, din cauza epidemiei de coronavirus, anunță Reuters, potrivit MEDIAFAX.

L Brands, compania care deţine Victoria`s Secret, a declarat că va ataca decizia luată de Sycamore Partners, aceasta fiind prima dispută luptă juridică între două companii, pentru încetarea unui acord de fuziune din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: Ludovic Orban, vești despre vaccin: Este în curs de pregătire un nou produs care va fi lansat pe piață .

L Brands a redus compensaţiile acordate personalului de conducere şi a concediat majoritatea angajaţilor Victoria`s Secret, însă au luat şi alte măsuri, precum neplata chiriei şi închiderea locaţiilor din Statele Unite.

Victoria`s Secret a deschis în urmă cu doi ani un duty free în aeroportul Otopeni, iar un al doilea magazin a fost inaugurat toamna trecută în Băneasa Shopping City.

Magazinul din Băneasa Shopping City a fost închis în urma declarării stării de urgenţă.

Sycamore Partners urma să achiziționeze 55% din Victoria’s Secret. Victoria’s Secret a avut probleme, cumpărătorii optând pentru alte mărci, precum Aerie, Adore Me și Third Love. Vânzările Victoria au scăzut timp de trei ani la rând.

Citește și: Vor apărea noi reguli! Cum vor arăta restaurantele atunci când vor fi redeschise

În ciuda scăderii vânzărilor, marca se află în continuare în topul producătorilor de lenjerie, cu o cifră de afaceri de 7 miliarde de dolari pe an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.