Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost vicepreședinte al PE, despre scandalul ANCHETEI de la Sectorul 1: Voturile pentru declararea câștigătoarei cum s-au numărat așa repede

Clotilde Armand / Daniel Tudorache, Sectorul 1

Ioan Mircea Pașcu, fost vicepreședinte al Parlamentului European, comentează scandalul voturilor de la Sectorul 1. Acesta spune că e de neînțeles de ce acum e nevoie de atâtea luni pentru a se număra voturile, însă după alegerile locale numărătoarea s-a făcut în mare viteză.

"Referitor la numărarea voturilor de la sectorul 1 “Parchetul General a anunţat joi că, din verificările efectuate, nu s-a putut stabili o diferenţă de voturi exprimate pentru cei doi candidaţi la alegerile locale din Sectorul 1, Clotilde Armand şi Dan Tudorache, deoarece finalizarea cercetărilor în acest caz a fost amânată până la începutul lunii august. “ (Stiri pe surse)

Pai, dacă dureaza atâta sa renumeri voturile respective, cum de au putut fi numărate precis intr-un timp atât de scurt după alegeri, ca sa poată fi declarată “învingătorea” (și asta lăsând la o parte “controbaiala” in ele văzută de o țara întreaga la televizor)?", a scris Mircea Pașcu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.