Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul boxer Floyd Mayweather a devenit ţinta criticilor pe social media, după ce a încălcat izolarea şi distanţarea socială

Floyd Mayweather

Fostul pugilist american Floyd Mayweather a devenit ţinta criticilor după ce a încălcat regulile de distanţare socială, impuse de pandemia de coronavirus pe teritoriul SUA, pentru a se antrena alături de membrii echipei sale la propria sală de box din Las Vegas, sâmbătă seara, informează cotidianul spaniol Marca.

Fostul campion american, retras din activitate în 2017, a postat pe contul său de Instagram imagini video în care apare pregătindu-se să intre în ring, alături de membrii echipei sale. În înregistrare poate fi văzut o persoană cu mască, dar fără mănuşi în timp ce-i aplică o cremă pe faţă lui Mayweather, în timp ce altcineva îl ajută să-şi pună mănuşile, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alertă! Școlile nu se mai redeschid în anul acesta școlar! Anunțul făcut de Klaus Iohannis!

Fanii boxului, departe de a-l lăuda gândindu-se la o posibilă revenire a lui Mayweather în ring, l-au criticat pentru încălcarea regulilor de izolare şi de distanţare socială.

Unul dintre cei care l-au criticat pe Floyd Mayweather este fostul campion britanic la categoria superuşoară Ashley Theophane, care a postat un mesaj pe pagina sa de Twitter. "Frumoasă distanţare socială", a spus acesta.

Citește și: Klaus Iohannis anunță noi reguli! Când vor putea ieși din casă persoanele cu vârsta de peste 65 de ani

Floyd Mayweather a anunţat, recent, că doreşte să devină "unul dintre cei mai mari antrenori de box din lume", conform presei din Statele Unite.

În vârstă de 43 ani, Floyd Mayweather a câştigat toate cele 50 de meciuri disputate ca profesionist pe parcursul carierei sale, cucerind titlul mondial la cinci categorii diferite de greutate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.