Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul consilier al lui Dan Barna dă de pământ cu USR: A ajuns pe centura politicii...

digi24.ro
andrei caramitru

Fost membru marcant al USR, Andrei Caramitru susține într-o postare pe pagina sa de Facebook că partidul are o imensa problema de credibilitate si de seriozitate.

„- ei au făcut PNRR-ul unde scrie clar că se schimbă taxele. Însă sunt împotriva taxelor noi (și nu vin cu propuneri alternative). E haos așa nu e serios.

- ei au venit cu fără penali în funcții publice. Când ceilalți ziceau - stai măi că unele anchete sunt politice poate nu e omul condamnat - urlau. Acum însă au doi “penali” cu anchete DNA in personam (Vlad Voiculescu și Clotilde). Însă ii protejează bloc (în timp ce PSD imediat exclude pe ăia sub ancheta). e haos așa nu e serios”, a scris Caramitru.

El a ținut să remintească și de Elena Lasconi pe care USR a scos-o de pe lista pentru Europarlamentare la o oră după ce a izbucnit scandalul.

„- zic ca nu sunt cu familia tradițională dau afără de pe listă pe Lasconi și tot - dar vor să se alieze cu PMP și Forța Dreptei care sunt super ortodoxe creștine și tot. pe liste comune. E haos așa nu e serios.

- zic ca sunt cel mai democratic partid dar de fapt listele sunt făcute din pix și oricine e în opoziție internă e dat afară, au dat afara jumătate din membri deja, e ceva nemaivăzut, stalinist practic. Nebunie așa ceva”, a mai scris fostul USR-ist.

„Acuma nu zic că ceilalți sunt mai buni. Nu sunt. Dar măcar ăilalți nu se dau ca fiind fecioara imaculată când nu sunt deloc sunt de pe centura la fel ca USR de fapt…”, a concluzionat Caramitru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.