Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul solist AC/DC, Brian Johnson, distrus că renunţă la turneul trupei

AC/DC

Brian Johnson, fostul vocalist al trupei rock AC/DC, a declarat că este "personal distrus" că trebuie să renunţe la turneul mondial, din cauza riscului de a-şi pierde auzul, dar a promis că nu va renunţa la cariera sa muzicală şi va continua să înregistreze muzică alături de trupă în studiouri.

Johnson, în vârstă de 68 de ani, a dorit să explice de ce formaţia a fost forţată se amâne 10 concerte din SUA, programate în luna martie, în cadrul turneului "Rock or Bust". Cântăreţul britanic a fost înlocuit de solistul trupei Guns N' Roses, Axl Rose, care îi va ţine locul în restul turneului.

Fostul solist şi-a pierdut parţial auzul, ceea ce îi afectează performanţa scenică, şi a fost sfătuit de medici, în martie, să nu mai concerteze pe stadioane, pentru că riscă să îşi piardă definitiv auzul. Johnson a denumit-o "cea mai întunecată zi din viaţa profesională", potrivit Reuters.

"Personal, sunt distrus de această veste mai mult decât îşi poate imagina cineva", a declarat acesta.

"Să fiu parte din trupa AC/DC, să înregistrez melodii şi să cânt în faţa milioanelor de fani a însemnat viaţa mea timp de 36 de ani. Nu îmi pot imagina să merg mai departe fără să fiu parte din acest lucru, dar pentru moment, nu am de ales", a adăugat rockerul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.