Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal:Supercupa Europei - Antrenorul Jose Mendilibar subliniază că 'Sevilla a jucat bine contra unei mari echipe'

UEFA
supercupa europei

Antrenorul echipei Sevilla FC, Jose Luis Mendilibar, a afirmat miercuri, după ce a pierdut Supercupa Europei la fotbal în faţa lui Manchester City, că este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, iar "echipa a jucat bine contra unui mare rival", relatează agenţia EFE., potrivit Agerpres.

"În faţa unei echipe precum City este foarte complicat. Ne-am fi dorit să fim mai mult în terenul advers, dar ei te obligă să te aperi. Apoi, după 1-0, trebuia să luptăm pentru 2-0, la fel după 1-1, trebuia să luptăm pentru 2-1, dar am eşuat", a adăugat tehnicianul formaţiei spaniole.

Mendilibar a subliniat că jucătorii săi, ''pentru astfel de meciuri, îşi schimbă mentalitatea, aleargă mai mult şi sunt mai incisivi, dar adversarul a fost foarte puternic. Însă, Sevilla este o echipă bună, cu jucători buni".

Manchester City a cucerit în premieră Supercupa Europei la fotbal, miercuri seara, pe Stadionul ''Georgios Karaiskakis'' din Pireu, după ce a învins-o pe Sevilla FC cu 5-4 la loviturile de departajare, într-un meci în care scorul a fost egal, 1-1 (0-1), la finalul celor 90 de minute regulamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.