Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Vladimir Putin a devenit personaj de benzi desenate: este prezentat la bustul gol, când vânează un tigru alb sau călare un urs în taiga

Kremlin.ru
Vladimir Putin

Liderul de la Kremlin Vladimir Putin, căruia îi place să se afişeze cu câini, koala sau pe cal, are totul pentru a deveni un personaj de BD sau de manga. Preşedintele rus apare ca erou în două volume apărute recent, "The Ride-on King" al japonezului Yasuchi Baba şi în "Le Ministère Secret" de Joann Sfar şi Mathieu Sapin, potrivit BFM TV, relatează News.ro.

Prima bandă desenată realizată de doi ilustratori francezi, "Le Ministère Secret", este o poveste în care eroul, un desenator numit Mathieu Sapin, încearcă, cu ajutorul lui Nicolas Sarkozy şi al lui François Hollande, să salveze lumea de un complot pus la cale de Albert de Monaco şi de Vladimir Putin.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Mathieu Sapin şi Joann Sfar îl reprezintă pe Vladimir Putin cu bustul gol, vânând tigri albi sau călărind un urs în taiga.

Imagini de propagandă ale preşedintelui rus au devenit virale pe reţelele de socializare. "Nu este un montaj foto", a protestat cu umor Joann Sfar.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

De asemenea, Yasuchi Baba s-a lăsat inspirat de preşedintele Putin pentru a imagina "The Ride-on King". Acesta urmăreşte aventurile preşedintelui Prusiei, Plutinov, maestru al artelor marţiale cu dorinţa de a îmblânzi animalele. În timp ce se vede aruncat într-o lume fantastică populată de centauri şi de dragoni, viaţa sa capătă cu totul alt sens.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.