Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francezul Cyril Thereau, fostul atacant al Stelei, ar putea primi un post în cadrul clubului belgian Charleroi

gsp.ro
Steaua bucurie gol

Francezul Cyril Thereau, fostul atacant al echipei Steaua Bucureşti, retras din activitatea competiţională în vara anului trecut, ar putea primi un post în cadrul clubului belgian Sporting Charleroi, unde a jucat în două perioade, informează cotidianul La Derniere Heure.

Thereau, care în aprilie va împlini 38 de ani, discută cu şefii lui Charleroi nu în ideea de a face parte din staff-ul tehnic al antrenorului Karim Belhocine, ci mai degrabă pentru a îndeplini un alt rol, de exemplu cel de responsabil cu transferurile. "Viziunea sa despre fotbal, experienţa lui şi dragostea pentru Sporting ar fi împins conducerea să discute despre o posibilă colaborare", scrie La Derniere Heure, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Florin Roman profețește sfârșitul lui Renate Weber: ‘Va rămâne doar sporul pentru praful de pe tobă’

"Cyril Thereau, care are o legătură aparte cu Belgia unde locuieşte fiul său, a sosit prima oară la Charleroi în 2006 înainte de reveni aici în 2008. Cel care a agăţat ghetele în cui în vara lui 2020, despărţindu-se de Fiorentina, a asistat la meciurile disputate de zebre în Cupa Belgiei împotriva lui Westerlo şi Gent alături de Mehdi Bayat, cu care este în relaţii foarte bune. Rămâne de văzut până unde vor merge discuţiile între cei doi", adaugă ziarul.

Preşedintele lui Charleroi este Fabien Debecq, însă cel mai puternic om de la club este administratorul delegat Mehdi Bayat, care este şi preşedintele Federaţiei belgiene de fotbal.

Thereau a disputat câteva meciuri pentru Charleroi în vara lui 2006, înainte de a semna cu Steaua, unde a evoluat până la finalul sezonului 2006-2007. Între ianuarie 2008 şi august 2010, el a îmbrăcat din nou tricoul formaţiei valone.

În octombrie 2017, France Football nota că Thereau a avut "o ascensiune neobişnuită, departe de standardele tradiţionale". El era atunci pe locul 3 în topul celor mai buni marcatori francezi din Serie A, cu 68 de goluri, după David Trezeguet (123) şi Michel Platini (68).

În afară de echipele menţionate mai sus, Thereau a mai jucat în cariera sa la Gap, US Orleans, Angers (toate din Franţa), Anderlecht (Belgia), Chievo Verona, Udinese şi Cagliari (din Italia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.