Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, singura şansă pentru un Bucureşti al mileniului trei

Singurul proiect viabil pentru Bucureşti este planul Gabrielei Firea, l-aţi auzit, aţi urmărit dezbateri. Nimeni altcineva nu propune lucruri mai practice, mai importante, de bună factură şi mare durabilitate. Nici un alt candidat nu a reuşit să se ridice la nivelul celor propuse de senatorul Firea. E drept, de la unii nici nu ne aşteptam...

Bucureştiul nu îşi mai poate permite să se dezvolte haotic, fără o viziune unitară, sustenabilă, numai aşa va putea reintra între capitalele importante ale Europei. Pentru prima dată, există şansa  ca bucureştii să aibă o strategie, o viziune dublată de curaj, bun simţ şi înţelepciune, toate de origine socială. Capitala nu poate fi numai a tiriştilor şi a oamenilor de afaceri prosperi. Capitala este a tuturor bucureştenilor, trebuie să devină un exemplu pentru restul ţării şi să îşi recapete funcţia şi valoarea de capitală regională în această parte a lumii.

Greu de spus şi mai greu de făcut. Dar, puteţi să mă credeţi: am dus câteva bătălii politice dure alături de doamna Gabriela Firea. Am înfruntat adversari politici de o rapacitate şi o agresivitate inumane şi vă spun că nu mi-aş fi dorit un alt camarad. Gabriela Firea are tot ce îi este necesar unui lider politic, şi chiar unui manager regional, de mare succes. Fără îndoială experienţa de jurnalist specializat este un atu de mare importanţă pentru că ştie şi înţelege mecanismele economiei de piaţă în amănunt, ştie cum să abordeze problemele financiare nu numai pe termen scurt, ci şi pe termen lung, ca un economist veritabil. Ce să mai vorbim, CV-ul senatoarei este unul care vorbeşte mult despre pregătirea la care alţii doar speră.

De asemenea, vă garantez că pot garanta oricând pentru gândurile Gabrielei Firea în legătură cu viitorul Capitalei. A venit vremea ca bucureştenii să fie respectaţi şi luaţi în seamă, să li se ceară şi să se ţină cont de părerea lor. Locuitorii Capitalei merită un administrator de mare forţă, cu îndrăzneală şi echilibru nu numai politic, ci şi din punct de vedere al asumării unui proiect de anvergură europeană.

Da, o susţin din toată inima pe doamna Firea pentru poziţia de Primar al Capitalei. Este exact omul pe care îl merită din plin cetăţenii din Bucureşti şi împrejurimi.

Veniţi la vot şi alegeţi calea social-democrată.

Gabriela Firea va fi primarul mileniului, vă garantează Ninel Peia!

Deputat Ninel PEIA

www.ninelpeia.ro

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.