Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion a explodat la adresa poliției, după ce a fost luat pe sus: Toată schema a fost să ne ducă sub pretexte false!

smartradio.ro
George Simion AUR

Liderul AUR, George Simion, a avut o primă reacție după ce, azi-noapte, a fost luat pe sus de mascați și dus din Piața Victoriei, acolo unde AUR avea amplasat un autocar pe care autoritățile au vrut să îl ridice. Automobilul servea drept recuzită pentru protestul pe care AUR vrea să îl organizeze în weekend, împotriva exploziei facturilor.  Simion a fost invitat să meargă la poliție să dea declarații privind amplasarea autocarului în Piața Victoriei, însă a refuzat, așa că a fost dus cu forța.

„Toată schema a fost să ne dea jos din autocar, să mă ducă sub pretexte false la poliţie. Pentru că am o ordonanţă de clasare din august despre care acum am aflat. Toată schema loe a fost să ne scoată din autocar cu forţa, cu mascaţii, cu jandarmii. Asta voiau să facă cu jandarmii ca să elimine protestul de aici”, a spus liderul AUR, George Simion, după ce a fost dus la Poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.