Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest DISPERAT făcut de politicienii din Franța, după incendiul de la Notre Dame: și-au suspendat campaniile pentru alegerile europarlamentare

Facebook
notre dame

Principalele partide din Franţa îşi suspendă campaniile pentru alegerile europarlamentare din cauza incendiului devastator de la catedrala Notre Dame, scrie Politico, relatează News.ro.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, critici dure pentru Augustin Lazăr: Este una din uneltele cele mai josnice folosite de regimul comunist şi este în fruntea procuraturii

„Trăim un moment de tristeţe profundă. Lista Renaşterii se alătură acestui moment de unitate naţională. Ne suspendăm campania până la noi informaţii”, a scris pe Twitter Nathalie Loiseau, principala candidată a partidului preşedintelui Emmanuel Macron, La Republique En Marche (LREM). „Renaşterea” este numele campaniei electorale a LREM.

Drept urmare, „toate vizitele publice şi interviurile sunt anulate marţi precum şi un miting programat pentru joi la Marseille”, conform unui oficial LREM.

De asemenea, Les Republicains (LR) a anulat un miting de marţi seara de la Nimes unde urma să fie lansată campania partidului. „Suntem profund tulburaţi de aceste imagini cu colapsul acestei comori de nepreţuit ... este un moment de doliu pentru noi toţi”, a declarat Francois-Xavier Bellamy, principalul candidat al LR.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, despre rechemarea ambasadorului României din SUA: 'Teodor Meleșcanu mi-a dat o explicație care nu mi-a plăcut'

Partidul lui Marine Le Pen, Adunarea Naţională (fostul Front Naţional, extremă-dreapta), a luat aceeaşi decizie „Campania este suspendată momentan din cauza catastrofei”, a declarat un oficial al partidului.

Macron şi-a amânat un discurs televizat prin care urma luni seara să anunţe noi măsuri pentru a răspunde la protestele vestelor galbene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.