Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest fără precedent: Trump a publicat pe Twitter o imagine strict secretă

Infowars
FBI Trump

Președintele american Donald Trump a publicat o fotografie realizată după un test eșuat al unei rachete iraniene, fotografie strict secretă, potrivit Digi24. „Statele Unite ale Americii nu au fost implicate în accidentul catastrofal din timpul pregătirilor finale ale lansării rachetei Safir SLV de la centrul de lansare din Semnan, Iran”, a scris Donald Trump , care a adăugat și o notă sarcastică la final: „Urez cele mai calde urări Iranului și succes în aflarea adevărului”.

Problema o reprezintă, însă, fotografia care însoțește tweet-ul prezidențial și despre care mai mulți analiști americani spun că deconspiră metodele prin care americanii obțin informații clasificate. Donald Trump a refuzat să spună dacă fotografia respectivă era una secretă sau nu.

Un fost ofițer CIA a declarat că imaginile din satelit fac parte, în mod clar, din registrul informațiilor clasificate. „Dacă Donald Trump a luat imaginea și a postat-o apoi, pur și simplu, pe Twitter, e rău”, a spus fostul ofițer CIA. „Dar nu cred că așa s-a întâmplat. Sunt convins că a întrebat înainte dacă poate să o publice și cei din servicii i-au spus că nu e nicio problemă”.

Citește și: SURSE - Cutremur în PSD la Mamaia: 'Ponta și Dragnea s-au distrat în vie și la tenis cu Coldea și Kovesi, acolo a început declinul PSD' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.