Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Craioveanu, cel mai îndrăgit jucător din istoria echipei Getafe

Gică Craioveanu participă la un sondaj realizat de publicația din Spania, Marca, în care iubitorii fotbalului sunt invitați să voteze cei mai importanți jucători din istoria cluburilor din La Liga, potrivit mediafax.

Echipa Getafe este reprezentată de Gică Craioveanu, care este lider detașat. Acesta a strâns peste 4000 de voturi şi i-a devansat clar pe Casquero (1800 de voturi), Abbondanzieri (1300 de voturi) și Jorge Molina (1200 de voturi).

Citește și: Nimeni nu știa aceste detalii! Cum a câștigat Adelina Pestrițu primii bani și pe ce i-a cheltuit

Lionel Messi nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ocupă primul loc printre fotbaliștii care au trecut pe la Barcelona, devansându-i pe Cruyff, Iniesta, Xavi, Puyol sau Ronaldinho, în timp ce, la Real Madrid lupta se dă între Cristiano Ronaldo și Alfredo di Stefano, 23.000 de voturi vs 23.500 de voturi.

Gheorghe Craioveanu a jucat în Spania în anul 1995 când a plecat de la Universitatea Craiova la Real Sociedad, unde a stat până în 1998. A continuat tot în fotbalul iberic, la Villarreal, unde a evoluat patru ani, iar în 2002 s-a transferat la Getafe, acolo unde și-a încheiat cariera, patru ani mai târziu. A strâns 330 de meciuri în prima ligă spaniolă de fotbal şi a marcat peste 70 de goluri.

Citește și: Lovitură pentru toți operatorii de telefonie mobilă! Aceștia sunt trași la răspundere

"(n.red. Te aşteptai să fii declarat cel mai iubit jucător din istoria lui Getafe?) Da mă aşteptam. De ce? Nu e frumos să spun eu, dar trebuie să spun, pentru că atunci când s-a votat la Getafe pentru statuie, m-au votat 70 la sută din suporteri. Ceea ce e uriaş. Eu am fost un jucător iubit şi le mulţumesc celor care m-au votat.

Citește și: Victorie pentru Klaus Iohannis! A câștigat războiul cu Ministerul Apărării

Statuia există, dar am auzit că au furat-o de pe soclu. D-asta n-am păr, că au făcut caca porumbeii", a spus Gică Craioveanu, potrivit telekomsport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.