Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi, despre Florinel Coman: E unul din jucătorii fantastici pe care-i are România

www.gsp.ro
Gică Hagi

Interesul clubului Manchester City pentru Florinel Coman i-a determinat pe antrenorii din România să îl analizeze pe mijlocașul FCSB-ului. După ce Dan Petrescu a spus că "este cel mai bun jucător din campionat", a venit și rândul fostului său tehnician, Gică Hagi, să îl caracterizeze, scrie Mediafax.

"Coman e unul dintre tinerii talentați foc care are nevoie de sprijin. Trebuie să avem grijă de ei. El e unul din jucătorii fantastici pe care-i are România.

Citește și: Matteo Berrettini s-a calificat la Turneul Campionilor; Este primul italian care va juca la finala sezonului, din 1978

Trebuie să avem răbdare cu ei. Eu cred foarte mult în ei și sperăm ca pe viitor ei să facă o națională mai bună decât a noastră", a spus Hagi, după victoria cu Chindia Târgoviște, din etapa a 15-a a Ligii 1.

"City s-a interesat de câteva ori de jucătorul de 21 de ani al fostei echipe Steaua, mijlocaș care este unul dintre cele mai strălucitoare talente din țara sa și chiar a fost asemănat cu starul francez Kylian Mbappe de către patronul său, Gigi Becali. Coman a făcut parte din echipa României care a învins Anglia lui Aidy Boothroyd în vară, la Euro Under 21. West Ham și AS Roma îl monitorizează de asemenea", este informația lansată în presa din Anglia, joi, 31 octombrie, de publicația Daily Mail.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.