Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali aruncă Liga 1 în aer și a mers de urgență la sediul LPF: Nu accept să fiu luat de prost!

inquamFOTO/Octav Ganea
gigi becali

Intenția deținătorului drepturilor TV pentru Liga 1 de a da mai puțini bani cluburilor din sezonul viitor, când se va trece la sistemul cu 16 echipe, l-a înfuriat la culme pe Gigi Becali, patronul FCSB. Acesta a mers de urgență la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal și a amenințat că îl dă în judecată pe Gino Iorgulescu dacă va fi de acord cu așa ceva.

Citește și: ULTIMA ORĂ Bucureștiul și 10 județe din țară, incluse de Germania pe lista 'zonelor de risc'

”Nu credeam că se poate întâmpla așa ceva. E o situație urâtă. N-am făcut conferința la mine la palat, am venit aici și am vrut să fie un fel de strigăt. Sunt asociat cu 13-14 oameni, care sunt fricoși și nu au apărare. Când am făcut contractul de cesiune de drepturi, l-am făcut pe spatele marilor coloși, Digi, Telekom.

Dar acum e vorba de un act adițional. I-am zis lui Gino Iorgulescu: «Eu citesc actul adițional, nu pe cel de cesiune». Am încredere în avocați, dar ultimul cuvânt e tot al meu. Așa e în România. Managerii și avocații sunt milionari, iar patronii n-au bani. Am încredere în mine și la schimbări, dar și la jucători și contracte.

Sunt și eu în oală și nu accept să fiu luat de prost. Se încearcă batjocorirea noastră. Nu s-au mai dat șapte meciuri. Să plătească Federația, că ea a înghețat campionatul!

Acum, televiziunile vor act de cesiune! I-am spus lui Gino că îl dau în judecată. Televizunile trebuie să respecte cu sfințenie. Cei slabi să aibă încredere în mine! Noi vorbim de România, de ce se întâmplă în România, nu de ce se întâmplă în Bulgaria. Vreau să atrag atenția Federației. Se fac 16 echipe. S-a spus că a mai atractiv. Înainte să votezi, cheamă televiziunile și negociază cu ei! Întreabă-i câți bani dau în plus! Îl îndrum pe Burleanu să ia legătura cu televiziunile să vorbească despre ce e atractiv la noul campionat”, a spus Becali, informeză GSP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.