Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali l-a avertizat pe Teja: ‘Dacă nu iei campionatul va fi vai de capul tău’

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, miercuri,  că i-a promis lui Mihai Teja, care va antrena FCSB, că şase luni nu va interveni în alcătuirea echipei. El l-a avertizat însă pe tehnician că dacă echipa nu va câştiga titlul va fi “vai de capul” său, relatează news.ro.

Citește și: Gigi Becali a anunțat, FCSB are antrenor nou: : Eu cred că ne-am înţeles, dar încă nu a semnat

“Va fi Mihai Teja. Pe un an şi jumătate va semna. Ce obiectiv, nu are niciun obiectiv. Copilul ăsta a crescut sub ochii mei, e familia mea, e altfel de negociere, suntem cunoştinţe vechi. Dar nu a contat asta în negocieri pentru că puteam să îl pun dinainte dacă era vorba de familie. Acum a venit vremea lui pentru că eu am încredere în el, nu îl puneam la Steaua cu sufletul. Că nu am negociat cu el pentru că suntem cunoştinţe, asta e altceva”, a spus Gigi Becali.

Întrebat dacă va interveni în alcătuirea echipei, Becali a răspuns: “Să vedem, acum eu am zis că semnăm pe un an şi jumătate contractul şi şase luni nu mă bag, dar în acelaşi timp i-am spus: ‘Dacă nu iei campionatul va fi vai de capul tău’. ‘Şase luni faci ce vrei tu, nu mă bag deloc’, i-am promis asta băiatului”.

Nicolae Dică a fost obligat de Gigi Becali să demisoneze de la FCSB după ce echipa sa a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu 2-0, de CFR Cluj, în etapa a XXI-a a Ligii I. Clujenii termină 2018 pe primul loc în clasament, cu un avans de şase puncte faţă de rivala FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.