Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, om al recunoștinței! Îi mai acordă o șansă unui jucător: Nu prea ține șurubelnița bine, o să-l mai încerc

fanatik.ro
gigi becali

Gigi Becali, om al recunoștinței. Patronul FCSB-ului  a anunțat că a decis să-i mai acorde timp lui Marco Dulca doar pentru că mijlocașul a contribuit la calificarea echipei în grupele Conference League.

”Dulca nu prea ține șurubelnița bine, o să-l mai încerc. Eu sunt un om al recunoștinței. Iau lucrurile rele și bune, le pun în balanță. Îl mai încerc pe Dulca pentru că m-am calificat cu el în teren, cu el și Oaidă. Îi acord o șansă-două în plus. Dacă văd că iar intră și îi tremură mână la menghină, la revedere, tată, că strici piesa”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Față de Marco Dulca, Eduard Radaslavescu stă mult mai bine în ochii lui Gigi Becali, fiind o surpriză plăcută pentru patronul celor de la FCSB.

”Am făcut o greșeală cu Radaslavescu. L-am luat mai mult de investiție, că mi-a plăcut acum doi ani de el, dar nu l-am băgat. A fost o surpriză plăcută, am văzut tupeu, am văzut curaj. Dacă el are 18 ani și e mai bun decât ăsta de 24 de ani, lasă-l să joace să-i crească valoarea”, a transmis Gigi Becali.

Citește și Gigi Becali primește o lovitură grea din partea justiției. Patronul FCSB-ului are de plătit daune de 350.000 de euro

Citește și FCSB nu are nicio șansă în duelurile cu West Ham! Britanicii consideră că echipa lor ar trebui să câștige toate meciurile din grupă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.