Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: 'Panțîru va sta mult timp pe banca de rezerve'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, marți, că îl va pedepsi pe Ionuț Panțîru pentru evoluțiile slabe din ultima vreme. Finanțatorul FCSB-ului a spus că Panțîru va sta mult timp pe banca de rezerve, potrivit Mediafax.

Situație sumbră pentru România! Gradul de îndatorare a firmelor românești este cel mai ridicat la nivel european

Gigi Becali, a vorbit, la Pro X, despre nemulțumirea lui la adresa lui Ionuț Panțîru, jucătorul pe care l-a considerat ”cel mai mare din Europa”: ”Panțîru a fost schimbat. Eu sunt vinovat, nu el. L-am făcut cel mai mare din Europa, așa credeam, după ce juca. L-am chemat, i-am dat 10.000 de cheltuială, i-am făcut și salariul de la 6000 la 10.000. N-am știut că e om mic. Omul mic când vede se satură și doarme pe teren. De unde să știu eu cum e? Mai bine îi lăsam 6000 ca să-i sfârâie picioarele. Ce mai alerg eu, bă? Mai bine mă uit la adversari, la Budescu și la alții cum pasează. Ca să-i dea o lecție, l-a lăsat cu Voluntari pe margine. Am zis să-l bag în meciul următor, dar acum nu-i mai arde. El acum e mare om. E jucător la FCSB. Are 10.000 pe lună, ce-i mai trebuie să alerge. Am auzit că are prietenă și e cuminte. E saturat, are 10.000. L-a găsit Vintilă în biserică, la mănăstire, într-o noapte. E cuminte. I-am făcut și lui Cristea 10.000. I-am zis: băi, tu nu ai talent. Totul faci prin muncă și concentrare. Dacă te concentrezi și muncești, o să fii foarte bun. Acum a jucat extraordinar când a intrat. Sunt unii jucători cărora trebuie să le arăți banca. Panțîru o să vadă banca mult timp. L-am sunat și am vorbit cu el aseară, l-am certat. I-am zis: băi, am zis că ești cel mai mare din Europa. Acum nu te-aș băga nici la Clinceni, nici în divizia B.”

În clasamentul Ligii 1, FCSB se află pe poziția a patra, cu un total de 36 de puncte. FCSB se află la un punct depărtare de Universitatea Craiova, echipa de pe locul 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.