Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Google Meet câștigă popularitate: Are peste 50 milioane de descărcări pe Android

Google
Google

Noua vedetă a comunicării video din aglomeratul portofoliu Google, Meet, a trecut de jumătate de miliard de download-uri din magazinul oficial de aplicaţii pentru Android.

Pe fondul pandemiei, serviciile de comunicare, în special cele video, care au capacitatea de a primi un număr mare de utilizatori, au înregistrat o creştere fantastică. Printre acestea, a crescut spectaculos şi Meet, relativ noul serviciu de comunicare video al celor de la Google, potrivit news.ro.

Citește și: Mutare explozivă anunțată de Marcel Ciolacu: Parlamentul nu va intra în vacanță; răsturnarea Guvernului e o variantă .

Conform cifrelor oficiale din Play Store, Google Meet a fost până acum descărcat de peste 50 de milioane de ori. La începutul lunii martie, Meet număra 5 milioane de download-uri. A avut apoi nevoie de 20 de zile pentru a-şi dubla numărul de descărcări din Play Store.

Numărul de download-uri nu este acelaşi lucru cu numărul de utilizatori, ceea ce înseamnă că Meet nu are şi 50 de milioane de utilizatori.

Google nu a făcut cunoscut numărul de utilizatori care folosesc Meet, fiind încă un serviciu nou pe piaţă. În urmă cu o lună, cei de la Google spuneau, însă, că Meet adaugă 2 milioane de utilizatori noi în medie pe zi.

Citește și: Ion Cristoiu concluzionează: 'Ungurul Kelemen ar fi un preşedinte al României infinit mai bun decât neamţul Iohannis'

Meet este urmaşului lui Hangouts şi s-a dorit a fi la început un serviciu exclusiv pentru business. Asta până când cei de la Google s-au răzgândit şi au lansat o versiune gratuită care poate fi folosită de oricine şi este acum integrată în Gmail.

În varianta sa gratuită, Meet poate realiza conferinţe cu până la 100 de participanţi. Deocamdată nu există o limită de timp pentru această versiune, însă după 30 septembrie apelurile video gratuite nu vor putea depăşi 60 de minute, ceea ce oricum este mai mult decât suficient pentru majoritatea utilizatorilor obişnuiţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.