Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grup de comanditari ai asasinării jurnalistei malteze de investigaţii Daphne Caruana Galizia, identificat de poliţie (presa)

La Reppblica
Malta files

Poliția malteză a identificat un grup de cel puțin trei persoane despre care se crede că au pus la cale asasinarea jurnalistei de investigații Daphne Caruana Galizia, crimă comisă pe data de 16 octombrie 2017, informează agenția Reuters, citând publicația The Sunday Times of Malta.

Citeste si: Posibilă descoperire epocală a orașul mitic ATLANTIDA. Ruinele unui impunător oraș au fost descoperite sub apă în Europa

Publicația, care a citat ofițeri de rang înalt, nu a dezvăluit numele suspecților.

Poliția din Malta nu a comentat informațiile vehiculate de presă, însă o sursă din cadrul autorităților a negat relatarea.

Separat, Corinne Vella, sora lui Daphne Caruana Galizia, a declarat că "familia nu a fost informată în mod formal că poliția ar fi identificat presupușii responsabili" de această crimă.

Caruana Galizia, o jurnalistă cunoscută pentru investigațiile privind corupția din Malta, a murit în octombrie 2017 după explozia unei bombe care era plasată sub vehiculul său.

Trei indivizi, despre care se crede că au executat asasinatul, sunt în stare de arest de aproape un an. Aceștia au pledat nevinovați la acuzațiile ce le sunt aduse.

Potrivit The Sunday Times of Malta, investigatorii maltezi cred că organizatorii asasinatului au avut motive diferite pentru a comanda uciderea jurnalistei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.