Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haine şi pantofi de peste 1,5 milioane lei confiscate de poliţişti şi inspectorii antifraudă din Hunedoara

enational.ro
perchezitii descinderi

Peste 11.600 de obiecte de îmbrăcăminte şi 3.860 de perechi de pantofi au fost confiscate de poliţiştii şi inspectorii antifraudă din judeţul Hunedoara, după ce, în urma unui control în trafic efectuat în municipiul Brad, au fost descoperite mai multe neconcordanţe între documentele de transport, mărfuri şi firma la care trebuiau să ajungă acestea, a informat luni IPJ Hunedoara.

Articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte erau aduse din Polonia cu patru camioane şi trebuiau să ajungă la o firmă din Bucureşti, valoarea bunurilor fiind estimată la peste 1,5 milioane lei. "Poliţiştii au constatat că există neconcordanţe între datele înscrise pe documentele de transport şi cantitatea de marfă încărcată în autoutilitare, motiv pentru care au fost solicitaţi inspectorii antifraudă din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală 5 Deva, în vederea stabilirii legalităţii transporturilor rutiere de mărfuri identificate în trafic", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, conform Agerpres.

Verificările efectuate au arătat că firma din Bucureşti la care ar fi trebuit să ajungă mărfurile nu avea în obiectul de activitate comerţul cu articole textile şi îmbrăcăminte. Din acest motiv, poliţiştii şi inspectorii antifraudă au decis să confişte mărfurile cu probleme, iar firma a fost amendată cu 20.000 de lei pentru efectuarea de acte sau fapte de comerţ fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.