Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOS la Barcelona: După ce a cerut să fie lăsat să plece, Lionel Messi l-a anunțat pe Ronald Koeman că nu se mai duce la antrenamente

Messi

Lionel Messi l-ar fi informat pe antrenorul Ronald Koeman că nu va participa la reluarea antrenamentelor echipei FC Barcelona, vedeta argentiniană exprimându-şi dorinţa de a pleca de la catalani, informează Mundo Deportivo.

Mundo Deportivo subliniază că oficialii de la FC Barcelona vor avea o reuniune de urgenţă pentru a discuta despre situaţia lui Messi.

Citește și: Vești importante! Guvernul ar putea introduce noi taxe

Anunţul conform căruia Messi vrea să plece a zguduit lumea fotbalului internaţional, Luis Figo vorbind de un "Alt moment istoric", în timp ce Gary Lineker speră ca FC Barcelona să-l lase să plece, subliniind că ar fi trist dacă "totul s-ar încheia într-o luptă între jucător şi club".

Atacantul argentinian Lionel Messi a transmis conducerii FC Barcelona că vrea să plece de la echipă.

Citește și: Video Cumătrul lui Emi Pian face campanie pentru PNL! A trecut la amenințări fără precedent

Messi vrea rezilierea unilaterală a contractului valabil până în 2021, cu clauză de 700 de milioane de euro, scrie news.ro.

Potrivit canalului argentinian TyC Sports, Messi a transmis această cerere prin fax.

Citește și: Lovitură pentru o companie de pe piața de medicamente! Amendată cu peste 2 milioane de euro, pe timp de pandemie

Argentinianul dispune în contract de o clauză care îi permite să plece liber la fiecare final de sezon. El ar fi trebuit să activeze normal această posibilitate până la 1 iunie, dar având în vedere situaţia actuală, cu sezonul încheiat mai târziu, el poate activa această clauză.

În vârstăde 33 de ani, Messi este produsul centrului La Masia şi şi-a petrecut toată cariera la FC Barcelona, reuşind să câştige de patru ori Liga Campionilor, de zece ori campionatul Spaniei şi de şase ori Cupa Spaniei.

Citește și: Viceprimarul Capitalei face acuzații la adresa Executivului: Deschiderea școlilor este crimă cu premeditare

El a câştigat de şase ori Balonul de Aur. Manchester City, Paris Saint-Germain şi Inter Milano sunt cele 3 echipe aflate în cursa pentru semnătura lui Messi.

Fostul căpitan al Barcelonei, Carles Puyol, a fost primul care a reacţionat după anunţul plecării lui Messi. „Respect şi admiraţie, Leo. Ai parte de tot sprijinul meu, prietene" a scris Puyol pe Twitter.

Citește și: Vești importante! Guvernul ar putea introduce noi taxe .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.