Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hienele pesediste iar dau târcoale cotei unice de impozitare!

Hienele pesediste iar dau târcoale cotei unice de impozitare!

Nu le-a plăcut niciodată cota unică. Iliescu a urât-o, dar n-a putut să mai facă nimic. Se pare că acum urmaşii săi i-au pus gând rău din nou.
În urmă cu câteva săptămâni a ieşit la atac Florin Georgescu, individul care a fost ministru de Finanţe între 1992 şi 1996 şi a lăsat România pe marginea falimentului: a spus el că introducerea cotei unice în 2005 ar fi mărit corupţia şi evaziunea, iar impozitarea cu cote „moderat progresive” ar contribui la o reconciliere la nivel naţional! Ce minciună comunistă! Hoţii vor să se reconclieze cu oamenii cinstiţi. 
Azi, ministrul Eugen Orlando Teodorovici, inventatorul impozitului pe bacşiş, a spus că "nu exclude revenirea la impozitarea progresivă". 
Pesediştii lui Dragnea vor să umple visteria statului, din care fură pe rupte, cu banii antreprenorilor şi a românilor care muncesc din greu.
Vor distruge ce a mai rămas din economia privată, vor alunga investitorii străini şi vor face praf predictibilitatea mediului de afaceri.
Din nou îi chem pe antreprenorii cinstitiţi din România: uniţi-vă şi apăraţi-vă în faţa ciumei roşii. Dacă veţi sta cu capul plecat, vă vor jefui.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.