Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Holger Rune şi Marc-Andrea Huesler se vor duela în finala turneului de la Sofia

tenis

Tenismanul danez Holger Rune s-a calificat în finala turneului ATP de la Sofia, dotat cu premii totale de 534.555 de euro, după ce adversarul său din penultimul act, italianul Jannik Sinner, principalul favorit, s-a retras de pe teren în finalul setului al treilea, din cauza unei accidentări la gleznă.

Rune, ocupantul locului 31 ATP şi cap de serie numărul 5 la Sofia, conducea cu 5-7, 6-4, 5-2 în momentul abandonului lui Sinner, care a ratat astfel şansa de a lupta pentru al treilea său titlu consecutiv la competiţia din capitala Bulgariei, după cele cucerite în 2020 şi 2021, potrivit Agerpres.

În cealaltă semifinală de la Sofia, elveţianul Marc-Andrea Huesler l-a învins în două seturi, 7-6 (7/5), 7-5 pe italianul Lorenzo Musetti, favoritul numărul 4.

Holger Rune şi Marc-Andrea Huesler s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul profesionist, în luna iulie la Bastad, victoria revenind atunci elveţianului, în două seturi (6-3, 6-4).

Jucătorul elveţian, numărul 95 mondial, va disputa duminică prima finală din cariera sa în circuitul profesionist, în timp c Rune speră să-şi treacă în palmares al doilea titlu ATP, după cel cucerit anul acesta la Munchen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.