Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

"Hunger Games: Mockingjay Part 2" continuă să domine topul încasărilor în cinematografele americane

jocurile foamei hunger games

Ultimul episod al seriei 'Hunger Games' - o versiune post-apocaliptică a jocurilor romane de circ combinată cu o revoltă populară - continuă să domine topul încasărilor în cinematografele nord-americane pentru al doilea weekend consecutiv de la data lansării. Filmul a obţinut 75,7 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii ale agenţiei Exhibitor Relations, citată de AFP. 

"Hunger Games: Mockingjay Part 2" a strâns din încasări de la data lansării până în prezent peste 198 milioane de dolari. 

Filmul de animaţie 'The Good Dinosaur', produs de studiourile Pixar pentru Walt Disney Pictures, a ocupat la debut locul doi în topul acestui weekend cu 55,5 milioane de dolari. 

Producţia Warner Bros 'Creed - Moştenirea lui Rocky Balboa', după un scenariu şi regia realizate de Ryan Coogler, ocupă la debut locul trei în topul încasărilor cu 42,6 milioane de dolari. Sylvester Stallone este prezent în distribuţia acestei noi ecranizări ce oferă o altă perspectivă a universului vestitului pugilist Rocky Balboa. 

"Spectre" ocupă locul patru, pierzând două poziţii faţă de weekendul trecut, cu 18,1 milioane de dolari, per total acumulând 176,1 milioane în patru săptămâni de la lansare. 

'The Peanuts Movie' despre micuţul câine visător din filmul de animaţie ocupă locul cinci cu 13,6 milioane de dolari încasări, per total acumulând 116,7 milioane de dolari. 

Comedia 'The night before' despre trei prieteni care merg la New York pentru tradiţionala petrecere de Crăciun ocupă locul şase. Acest film al lui Jonathan Levine, cu Seth Rogen printre protagonişti, a strâns 11,5 milioane de dolari în acest al doilea weekend de la lansare, acumulând în total 24,1 milioane de dolari.

Filmul "Secret in Their Eyes", cu Julia Roberts şi Nicole Kidman, a strâns 5,9 milioane de dolari şi ocupă locul şapte în topul încasărilor. 

'Spotlight' cu Michael Keaton şi Mark Ruffalo, care prezintă dezvăluirile ziarului Boston Globe despre scandalul de pedofilie din Biserica Catolică, ocupă locul opt cu încasări de 5,7 milioane de dolari. În cele patru săptămâni de la lansare a strâns 12,3 milioane de dolari. 

Drama 'Brooklyn', în regia lui John Crowley, ocupă locul nouă cu 4,8 milioane de dolari, per total în cele patru săptămâni de la momentul lansării a acumulat 7,2 milioane de dolari. 

"The Martian", sau cum să supravieţuieşti singur pe Planteta Roşie, ocupă locul zece în topul încasărilor pe continentul nord-american în weekendul recent încheiat cu 4,5 milioane de dolari, cumulând în total 218,6 de milioane de dolari în cele nouă săptămâni de la debut.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.