Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îți pasă de viitorul tău? Îți pasă de viitorul copilului tău? Ieși la vot!

Suntem înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale. A fost cea mai urâtă și cea mai murdară campanie la care a recurs PSD în ultimii 25 de ani. Minciunile, manipulările și loviturile sub centură s-au ținut lanț.

Mă bucur că tonul normal, seriozitatea și soluțiile la problemele țării au fost armele puternice ale lui Klaus Iohannis. Calitatea umană, decența și educația lui au fost probate în această competiție. Klaus Iohannis a ținut ștacheta sus și nu a coborât în mocirlă. Se poate, așadar, și o Românie normală cu oameni normali.

E important să mergem cu toții la vot pentru o Românie normală.

E important să mergem cu toții la vot pentru o voce normală de Președinte.

Participarea tinerilor și a seniorilor la vot este o datorie față de idealurile Revoluției și față de cei care și-au pierdut viața pentru libertatea noastră.

Participarea tuturor la vot reduce riscurile fraudei electorale și rolul mașinăriilor de vot alimentate cu banii furați din buzunarele românilor.

Prin vot poți da o direcție mai bună viitorului tău. Poti alege competența si respectul lucrului bine făcut. Un singur vot poate face diferența între o Românie normală și o Românie distrusă de un socialism bolnav. Un singur vot poate face diferența între lege și hoție. Votul tău chiar contează! Dă o șansă normalității în România.

Tu trebuie să îți exprimi opinia. Tu, cel care ți-ai petrecut peste 12 ani pe băncile școlilor. Tu cel care ai mâinile bătătorite de muncă. Tu cel care esti deranjat de lipsa educației. Tu cel care ești martor la toate fraudele realizate de politicieni. Este timpul pentru schimbare. Este timpul pentru normalitate.

Alege să decizi pentru tine. Alege un viitor pentru toți copiii acestei țări. Alege să iei atitudine. Alege să votezi duminică!

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.