Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iarna și-a intrat în drepturi: numeroase șosele sunt acoperite cu zăpadă; porturile de la Constanța sunt închise

Iarna, zapada

Autoritățile anunță că luni dimineața este strat de zăpadă pe numeroase șosele din România. Totuși, nu sunt sectoare de drum blocate de zăpadă. Porturile de la Marea Neagră sunt închise din cauza vântului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Luni dimineața ninge în județele Bacău, Buzău și Covasna.

De asemenea, carosabilul este acoperit cu strat subțire de zăpadă, în județele Alba, Bacău, Bihor, Brăila, Caraș-Severin, Covasna (DN 11 Oituz), Gorj (DN 67C Novaci-Rânca), Harghita, Iași, Prahova (DN 1A-km.155 - limita cu jud. Brașov), Sibiu și Teleorman, unde se acționează pentru deszăpezire, fără restricții de trafic.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 București-Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed, cu vizibilitatea bună, temperaturi negative și valori reduse de trafic.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanța Nord și Constanța Sud-Agigea, dar și în bara Sulina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.