Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Sârbu: Propunerea lui Iohannis e ILEGALĂ

Ilie Sarbu

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis să l-a desemnat ilegal pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe.

"Numirea e ilegală. Preşedintele face propunerea CSAT-ului şi pe urmă vine la Senat. Eu nu am auzit să fie o propunere. Am vorbit cu premierul Ponta acum câteva minute. Nu ştia nimic. M-a luat prin surpindere şi pe mine. Eu am aflat în sală. PSD 100% nu votează propunerea. Nu avem o problemă cu omul MRU, ci cu procedura. S-a stricat o tradiţie pe care fostul preşedinte a introdus-o, ca unul dintre şefii serviciilor de informaţii să fie de la opoziţie. Am fost lăsaţi complet pe dinafară nici măcar nu am fost consultaţi. S-au sărit etape. Nu ştiu ce vor să demonsteze, poate prostie", a declarat Ilie Sârbu.

Socrul premierului a mai precizat că nu ştie dacă UNPR va vota în favoarea propunerii, deşi Gabriel Oprea a anunţat marţi seara că va susţine orice propunere a lui Iohannis la SIE. Totuşi, Sârbu este de părere că Oprea, fiind militar, nu se va abate de la prevederile legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.