Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE cu accidentul soldat cu CINCI VICTIME, în București

Patru persoane au fost descarcerate de pompieri şi sunt în grija echipajelor medicale în urma unui accident rutier petrecut, duminică seară, în Capitală, în care au fost implicate trei autoturisme, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

La locul accidentului, ce a avut loc la intersecţia şoselei Gheorghe I. Siseşti cu strada Oaspeţilor, s-au deplasat şase ambulante SMURD, două echipaje de descarcerare şi un echipaj din cadrul Detaşamentului Special de Salvatori. Din totalul de cinci persoane implicate în coliziunea auto, patru au fost încarcerate, dintre care trei sunt în stare de inconştienţă, conform ISU.

Citește și: Președinte PE VIAȚĂ! Decizie CONTROVERSATĂ a Adunării Naționale Populare a Chinei: S-a abolit limitarea numărului de mandate

Traficul rutier în zona menţionată a fost deviat de poliţişti. Cele patru persoane descarcerate de pompieri dintre fiarele contorsionate ale maşinilor implicate în accidentul rutier au fost transportate la două unităţi medicale. Două femei au fost duse la Spitalul Floreasca, iar o altă femeie şi un bărbat, la Spitalul Elias.

VIDEO și poze de la accident în linkul de mai jos

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.