Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îmi asum: sunt creștin și om de dreapta! Sunt sătul de politruci poleiți cu vorbe goale

george mioc

Dacă ar trebui să definesc în câteva cuvinte noua opoziție de la București, USR+Cioloș, aș spune: „Lipsă de curaj și de idei”. Mă uit, uluit, la dezbaterea din aceste zile: o bătălie internă pe viață și pe moarte pentru ca vreo câțiva politruci să primească un job de europarlamentar, plătit cu 7-8.000 de euro pe lună. Nimic despre problemele cetățenilor. Nenorocirile făcute de PSD, ignorate. Totul se concentrează în jurul câtorva sinecuriști care se prefac a fi opozanți anti-PSD. Lipsa de asumare ideologică nu înseamnă adecvare la noile tendințe politice, ci pur și simplu frică. Frică de a propune un proiect concret, de a-ți asuma.

Eu rămân consecvent: sunt un om de dreapta, care crede în valorile creștine.Sunt convins că România poate renaște dacă își va asuma cu toată forța o economie de piață, va respecta democrația și va îmbrățișa valorile morale creștine.

Propunerile mele, care, de fapt, ar trebui să fie ale oricărui om de dreapta sunt:

-       Desființarea pensiilor speciale.

-       Spargerea monopolului corupt al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Fiecare asigurat trebuie să aibă dreptul să-și aleagă asiguratorul și pachetul de servicii de care are nevoie. Raed Arafat, concediat.

-       Cod al Muncii simplificat, inclusiv introducerea sistemului „at-will employment”:angajatul sau angajatorul pot decide să își întrerupă contractul fără avertisment și din orice motiv ( dar nu și din motive de segregare rasială sau religioasă).

-       Cod Fiscal simplificat, un ANAF în slujba cetățenilor, nu în slujba politicieniloraflați la putere.

-       Democrație:respectarea referendumului din 2009privind parlamentul unicameral cu 300 de deputați.

-       Valori creștine: legiferarea familiei tradiționale!Am pierdut referendumul din 2018 datorită implicării otrăvite a Satanei de Teleorman. Cred că este datoria oricărui creștin să nu abandoneze acest ideal, al legiferării familiei tradiționale.

Sunt câteva propuneri simple și clare, eu nu cred în catastifele groase, tipărite pe hârtie lucioasă, cu multe poze, denumite „Program de guvernare”. Timp pierdut, propagandă ieftină, nimeni nu le citește, nimeni nu crede în ele.

Nu este nevoie decât de curaj ca să începi aplicarea unui proiect de dreapta, care să scoată la suprafață uriașul potențial al României. Milioanele de români care s-au adaptat în străinătate, muncesc acolo și câștigă bine, iar copiii lor se descurcă în școli în care li se predă într-o limbă străină, arată ce uriaș potențial are acest popor. Dar doar dacă i se oferă condiții! Românii nu de pomeni au nevoie, ci de un stat care să nu-i mai asuprească și batjocorească. Să le permită să muncească, fără ca rezultatul muncii lor să ajungă în buzunarele unor mafioți.Iar banii colectați pentru școli și sănătate să fie corect administrați, nu sifonați de banda infractorului Vâlcov.

Eu sunt conștient că sunt mulți alegători care așteptă ca statul „să le dea ceva” și care nu sunt deranjați de corupție, câtă vreme primesc și ei niște rămășițe de la masa bogătașilor. Dar sunt convins că, în anul de grație 2019, majoritatea românilor vrea democrație, libertate, economie de piață și menținerea țării în cadrul alianțelor vestice. Lor trebuie să ne adresăm, să le arătăm că înțelegem ce fel de țară își doresc și putem să le transformăm visele în realitate! Să le arătăm că avem curajul să vindecăm România de #CiumaRosie.Definitiv.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.