Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Împăratul Naruhito al Japoniei a primit-o pe Jill Biden la Palatul Imperial, înainte de ceremonia de deschidere a JO

dw
naruhito

Împăratul Naruhito al Japoniei a primit-o pe prima doamnă de SUA, Jill Biden, la Palatul Imperial, vineri, înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Împăratul a primit şi alţi demnitari străini, relatează Kyodo News, potrivit news.ro.

A fost prima întâlnire dintre împărat şi Jill Biden, care conduce delegaţia SUA la ceremonia din capitala Japoniei. Evenimentul de pe Stadionul Nasţional va avea loc fără spectatori, la Tokyo fiind stare de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

Împăratul Naruhito va fi prezent la ceremonia de deschidere a JO.

Tot vineri, prima doamnă a Japoniei, Mariko Suga, a avut o întâlnire cu Jill Biden pentru un workshop cultural. Biden a purtat la întâlnire o broşă dăruită de Mariko Suga atunci când soţul acesteia, premierul Yoshihide Suga, a vizitat Casa Albă, în aprilie.

Guvernul japonez se aştepta ca zeci de lideri mondiali să viziteze Tokyo pentru ceremonia de deschidere a JO. Numărul liderilor este însă aproximativ 15, printre ei numărându-se şi preşedintele francez Emmanuel Macron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.