Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înapoi în stradă! Ţara n-a îngenuncheat în faţa Satanei de Teleorman

Nu trebuie să-l lăsăm pe Dragnea să creadă că ţara e a lui. Că toţi românii s-au predat! Asta nu s-a întâmplat nici în cei mai crânceni ani ai stalinismului şi nu se va întâmpa nici acum. Trebuie să continuăm să ne batem cu Satana de Teleorman!

Da, sunt mulţi în care aveam încredere şi care au cedat:

 

  • Judecători de la Curtea Constituţională care acceptă indicaţiile lui Dorneanu şi declară drept constituţionale unele din aberaţiile votate de Şerban Nicolae şi Florin Iordache.
  • Magistraţi care dau sentinţe blânde mafioţilor din PSD şi le oferă portiţe ca să poată fugi din ţară.
  • Parlamentari de opoziţie care se duc la Antena 3 şi trimit de acolo semnale că sunt gata să dezerteze. De altfel, un calcul simplu arată că executivul Dăncilă a fost votat şi de către deputaţi şi senatori din opoziţia care, oficial, anunţase că se opune oricărui guvern PSD.
  • Şi, deasupra tuturor, turistul Iohannis care nici măcar n-a făcut un gest de minimă decenţă de a respinge propunerea ca doamna Dăncilă să fie premier, deşi ştia că este complet incompetentă şi total supusă lui Dragnea. A respins-o, în ianuarie 2017, pe Sevil Shhaideh. Ce s-a schimbat între timp? Povestea cu „suspendarea” a căzut. Era o intoxicare pe care chiar Iohannis a demontat-o până la urmă, înţelegând că ar fi fost ridicol ca preşedintele României să recunoască faptul că a fost şantajat de către infractorul Dragnea. Rămâne o singură explicaţie: domnul preşedinte Iohannis a ajuns la o înţelegere cu PSD.

 

Ştiu că acest tablou este dezolant, dar eu sunt convins, dragi prieteni, că nu vom accepta să capitulăm! Uitaţi-vă la discuţiile din Parlamentul European: în afară de slugile lui Dragnea, toţi europarlamentarii, inclusiv socialiştii, au vorbit cu admiraţie despre românii care protestează în stradă. V-am mai spus: ei au salvat onoarea ţării. Ei sunt adevărata opoziţie. Ei sunt singurii de care se teme banda lui Dragnea!

 

De aceea, vă chem să ieşim din nou în stradă. Poate un pic mai organizat şi mai bine gândit ca până acum. Mitinguri de sâmbătă seara, în faţa unor clădiri goale...nu cred că sunt prea eficiente.

 

Rămân la opinia că modul organizat şi ferm în care au acţionat ciobanii, în decembrie 2015, a fost exemplar şi eficient: parlamentarii au tras o cruntă sperietură şi, într-un timp record, le-au acceptat revendicările. Important este însă să nu ne oprim, să continuăm să stăm în stradă până când acest regim infracţional se prăbuşeşte! Încercaţi să vi-l închipuiţi pe „Daddy” stând în faţa televizorului şi privind la zeci de mii de oameni care strigă „PSD/ Ciuma Roşie”.

Eu sunt convins că strada îi poate înlătura definitiv pe hoţii care au pus mâna pe România.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.