Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, atac DEVASTATOR la adresa Coaliției și Guvernului, la bilanțul DNA: 'Minciuna umblă cât umblă, până i se înfundă'

iohannis comisie

Preşedintele Klaus Iohannis a felicitat, miercuri, DNA pentru activitatea sa, arătând că această instituţie funcţionează eficient şi este în prima linie a luptei anticorupţie, contrar unei "evaluări tendenţioase" prezentate opiniei publice "de cineva".

"Cifrele nu mint! Cifrele sunt reci, obiective. În 2017, au fost soluționate peste 3800 de dosare, cu 16,5 % mai mult decât în 2016 și au fost trimiși în judecată aproape 1000 de inculpați. Toate acestea demonstrează încă o dată că DNA este o instituție care lucrează eficient și care se află în prima linie a luptei anticorupție, contrar unei evaluări subiective, tendențioase și partizane prezentată de cineva săptămâna trecută. Eficiența DNA este departe de a fi contestată. DNA asigură mecanismele necesare pentru a vindeca România de corupție. Din păcate, asistăm la manifestări virulente ale disperării și încercarea clară de subordonare încercată de politi. Inadmisibil! Niște inculpați și niște condamnați penali, după ce au fost prinși, s-au unit pentru a-i discredita pe aceia care i-au cercetat. Minciuna umblă cât umblă, până i se înfundă. Toate aceste concentrări în plan mediatic nu au șanse de reușită. Ei trăiesc cu iluzia că puterea se exercită prin abuz. Justiția este acum independentă și eficientă, iar spiritul civic al societății românești se manifestă cu mult curaj. În lupta dintre nou și vechi, dintre cei care trăiesc din corupție și combat corupția, va câștiga România modernă, europeană", a spus Klaus Iohannis la bilanțul DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.