Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO Incendiu PUTERNIC într-o gară: trei vagoane dezafectate au luat FOC; intervin patru echipaje ale pompierilor

Captură youtube.com
incendiu gara tren

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri seara în Gara din Caransebeș. Trei vagoane dezafectate au luat foc, relatează Agerpres.ro.

Citește și: Augustin Lazăr se declară afectat emoţional de dezvăluirile despre cariera sa în comunism: 'Ei își vor cere scuze public, dacă vor avea această onoare'

"În jurul orei 20,15, prin apelul 112, a fost anunţat un incendiu izbucnit în Gara municipiului Caransebeş. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş. Ajunse la locul incendiului, forţele de intervenţie au constatat că incendiul se manifestă violent la trei vagoane de tren dezafectate", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Semenic" al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

Având în vedere intensitatea incendiului a fost solicitat în sprijin şi un al patrulea echipaj de stingere. Cele trei vagoane staţionau pe o linie secundară de cale ferată. Pe 21 martie, patru vagoane dezafectate din Gara Oraviţa au fost incendiate, cel mai probabil din cauza focului dat la vegetaţia uscată.

Cele trei vagoane au fost distruse în totalitate, iar incendiul s-a propagat şi la o construcţie care se afla la circa trei metri de vagoane, un depozit al CFR. Astfel, a ars şi acoperişul acesteia pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, fără a fi afectate încăperile. Incendiul nu a făcut victime. Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii focului, acestea urmând să fie stabilite după lichidarea incendiului, intervenţia fiind în desfăşurare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.