Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe NEBUNIA în justiție: CSM a pornit selecția pentru conducătorii Secției care va ancheta magistrații

Ultima Ora breaking news

Consiliul Superior al Magistraturii anunță că a pornit procedura de selecție pentru funcția de procuror-șef și alți cinci procurori care urmează să contruiască Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Doritorii se pot înscrie până pe data de 17 octombrie, iar interviurile vor avea loc în perioada 19-22 octombrie.

Citește și: SONDAJ CURS Klaus Iohannis domină topul prezidențiabililor, dar Călin Popescu Tăriceanu se desprinde spectaculos

”Privind declanşarea procedurii de selecţie a candidaţilor pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi pentru ocuparea posturilor de execuţie de procuror din cadrul aceleiaşi secţii

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, este abilitat să aducă la cunoştinţă următoarele:

La data de 12 octombrie 2018 a fost publicat pe site-ul Consiliului, atât la rubrica “Noutăţi” cât şi la rubrica “Concursuri/Alte concursuri”, anunţul privind procedura de selecţie a candidaţilor pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi pentru ocuparea unui număr de 5 posturi de execuţie de procurori în cadrul aceleiaşi secţii.

Procedura de selecţie a candidaţilor a fost declanşată de preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii la data de 12 octombrie 2018, în temeiul dispoziţiilor art. II din O.U.G nr. 90/2018.

Candidaţii pentru funcţiile de conducere şi de execuţie vor depune personal la Direcţia Resurse Umane şi Organizare a Consiliului, cu sediul în Bucureşti, calea Plevnei nr. 141 B, Sector 6, sau prin fax, o scrisoare de candidatură însoţită de orice alte înscrisuri considerate relevante de către candidaţi, până la data de 17 octombrie 2018, inclusiv, urmând ca interviul să aibă loc în intervalul 19-22 octombrie 2018.”, arată un comunicat al CSM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.