Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe RĂZBOIUL pe ultima sută pentru șefia PNL: Cataramă se grăbește să strângă semnături

pnl.ro
pnl sigla

Cristian Buşoi şi Ludovic Orban îşi vor depune astăzi candidaturile la postul de preşedinte al PNL. Cătălin Predoiu, primul care şi-a anunţat intenţia de a candida la şefia liberalilor, a renunţat marţi la candidatură. Pe ultima sută de metri a apărut însă un candidat surpriză: Viorel Cataramă. Viorel Acesta strânge încă semnături de susţinere şi că îşi va depune candidatura mâine, ultima zi în care poate face acest lucru.

Cine vrea să candideze la şefia PNL are nevoie de 35 de semnături de susţinere, de la membri importanţi ai partidului, care să fie depuse până marţi, 16 mai. După depunere, cel puţin 10 filiale trebuie să valideze moţiunea, prin vot. În congresul din 17 iunie intră numai moţiunile validate, anunță Realitatea.net.

Citește și: Tăriceanu își caută dreptatea în justiție: Ce sumă de bani vrea să recupereze

Primul care va sosi, însoţit de o parte dintre susţinători, la sediul central al PNL din Aleea Modrogan nr, 1 pentru a depune moţiunea de candidatură este Ludovic Orban, la ora 11, urmat de către Cristian Buşoi, la ora 15. Termenul de depunere al candidaturilor pentru funcţia de preşedinte este 16 mai.

Viitorul preşedinte al PNL va fi ales de către 5.000 de delegaţi la congresul din 17 iunie, care va avea loc la Romexpo în Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.