Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident grav în Bihor: Copil de 6 ani, în comă. O poartă de fotbal a căzut peste el

antena3 cnn
ambulanta 112

Un incident tragic a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 6 aprilie 2024, în localitatea Ciumeghiu din județul Bihor, când un copil în vârstă de 6 ani a fost grav rănit după ce o poartă metalică de fotbal s-a prăbușit peste el. Potrivit comunicatului emis de Biroul de presă al Poliției Bihor duminică, 7 aprilie 2024, incidentul a fost raportat prin apel la numărul de urgență 112 în jurul orei 19:30.

Echipa de intervenție de la Secția 9 de Poliție Rurală Cefa a constatat că accidentul a avut loc în timp ce copilul se juca alături de un prieten de 8 ani în apropierea porții de fotbal. Potrivit informațiilor preliminare, poarta metalică s-a desprins și a căzut peste copilul de 6 ani.

Copil în comă, polițiștii au deschis dosar penal

Copilul rănit a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Oradea, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Conform declarației dr. Hadrian Borcea, șeful UPU-SMURD Bihor, copilul a suferit un traumatism cranian sever și alte leziuni la nivelul corpului și se află în prezent în comă, fiind monitorizat în secția de Terapie Intensivă.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru vătămare corporală din culpă, în încercarea de a stabili proprietarul porții și responsabilul pentru fixarea acesteia, în vederea prevenirii unor astfel de tragedii în viitor. Ancheta este în desfășurare la Secția 9 de Poliție Rurală Cefa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.