Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident ȘOCANT Bătaie în tramvai, de la nepurtarea măștii de protecție

tramvai Liviu Rebreanu

Un incident șocant a avut loc, joi, într-un tramvai din Capitală, care leagă centrul Bucureștiului de cartierul Rahova. Un bărbat a fost bătut, iar polițiștii încearcă acum să dea de agresor.

Potrivit unor surse, totul ar fi început în momentul în care un individ a reproșat altuia că nu poartă mască în mijlocul de transport, așa cum prevede legea. Aceleași surse susțin că unul dintre cei doi a fost înjunghiat cu cuțitul.

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

"Astăzi, în jurul orei 17. 30, prin apel 112, Secția 14 Poliție a fost sesizată că într-un tramvai ar fi avut loc un conflict , în urma căruia un bărbat ar fi fost lovit la nivelul feței. La fața locului au sosit polițiștii care au luat legătura cu victima. Persoanei vătămate i-au fost acordate ingrijiri de către echipajele medicale sosite la fața locului, fiind transportată la spital. În cauză cercetările au fost preluate de Brigada de Poliție pentru Transport Public, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept și pentru identificarea și depistarea agresorului", anunță Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.