Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident șocant - Un judecător din Pitești a murit după ce și-a injectat benzină în vene

F. P.
BN breaking news justitie

Judecătorul Gabriel Apostol a murit în ambulanță în timp ce era transportat către Spitalul Floreasca din București. Magistratul a ajuns în stare gravă la SJU Pitești după ce și-a injectat benzină în vene, notează presa locală.

În prima fază, medicii l-au stabilizat și intubat și au luat legătura cu medicii bucureșteni pentru a-l transfera. Au obținut acordul, dar magistratul argeșean a murit în drum spre Capitală.

Deocamdată, nu se știe de ce a apelat judecătorul la un asemenea gest. Nu este prima dată când magistratul Gabriel Apostol şochează opinia publică. Acest caz vine după ce a agresat polițiști pe autostradă, și-a bătut nevasta și a participat la Master Chef.

Acesta nu este singurul magistrat din Pitești care a decis să își ia viața, potrivit anchetaonline.ro. În urmă cu 4 ani, judecătoarea Gabriela Iordache s-a sinucis, după ce a înghițit clor și detartrant. Nu se știe nici până acum ce a făcut-o pe judecătoare să se omoare. Apropiații povesteau, la vremea respectivă, că femeia avea o relație foarte bună cu soțul și copiii. Ea a lăsat și un bilet de adio, însă nu a precizat motivul pentru gestul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.